Astrid Kamsteeg - Trots Kindercoachpraktijk Kerkrade
Bel ons: +31 (0)45 5411232 E-mail ons: info@trotskindercoachpraktijk.nl

Home » Wie ben ik?

 • "Ik ben dan ook trots op mijn kindercoachpraktijk"

 • Graag stel ik me even aan u voor

  Mijn naam is Astrid Kamsteeg: ik ben getrouwd, moeder van drie grote zonen en ben jarenlang operatieassistente geweest. Waarom die overstap naar Kindercoach? In verband met mijn gezondheid heb ik geleerd keuzes te maken.
  Dat is niet altijd gemakkelijk, maar soms onvermijdelijk. Dit zegt meteen iets over de manier waarop ik in het leven sta: positief en optimistisch!

  Ik heb ontdekt dat mijn voorkeur steeds weer uitgaat naar het werken met kinderen. Dit was in het ziekenhuis al zo.
  Ik heb de opleiding tot Kindercoach afgerond en ben in opleiding tot Kinder- en Jeugdtherapeut. Vanuit mijn eigen gezin heb ik ruime ervaring met epilepsie, autisme (ASS) en PDD-NOS. Lange wegen zijn bewandeld om tot effectieve oplossingen te komen.
  Als ervaringsdeskundige, gecombineerd met mijn medische achtergrond, kan ik u handvatten bieden die u mogelijk verder kunnen helpen.

  Ook mijn ervaring als praktijkondersteuner bij KEAC Parkstad bv, waar ik samenwerk met mijn man en zijn team, komt hierbij van pas. In de loop der jaren heb ik een uitgebreid expertise netwerk opgebouwd waarvan ik, indien nodig, dankbaar gebruik mag maken.

  Ik ben dan ook TROTS op mijn Kindercoachpraktijk.

  Naam_geschreven

  Kindercoach
  Kinder- en Jeugdtherapeut i.o.

  ks ambassador v2       Logo_gecertificeerd_MatriXcoach_JPG_formaat          logo-isy

  ©2015 TROTS Kindercoachpraktijk

  Ontwerp en ontwikkeling door Novi Online