Testimonials | Trots Kindercoachpraktijk |
Bel ons: +31 (0)45 5411232 E-mail ons: info@trotskindercoachpraktijk.nl

Home » Testimonials

Wij als ouders van Dominique, zijn erg blij met de coaching van Astrid. Niet alleen is zij erg professioneel, maar ook zeer betrokken, zowel bij Dominique als ook bij ons als ouders. Fijn dat we na een jarenlang traject bij vele behandelaars, ons nu eens echt gehoord voelen.

Ouders van Dominique

‘Fijne open sfeer, prima werkplan en goede terugkoppeling met de ouders over de ontwikkelingen van het kind. Onze dochter voelde zich helemaal veilig bij Kindercoach Astrid!’

Ouders van Gwynneth

Bij Trots kreeg ik meteen een geruststellend gevoel, dat onze zoon in goede handen was. Onze zoon zag je groeien door de inbreng van Astrid en wij als ouders groeiden ook door de coaching. Uiteindelijk kunnen we allemaal heel erg TROTS zijn.

Papa van Daan

Onze zoon voelde zich vanaf het eerste moment op zijn gemak bij Astrid! Door haar aanpak, werd duidelijk wat er schuil ging achter zijn boosheid. Door hele duidelijke en praktische tips zijn wij als gezin enorm geholpen! Dankjewel!

Mama van Daan

Kindercoachpraktijk TROTS heeft ervoor gezorgd dat mijn zoontje beter voor zichzelf opkomt en socialer is. Ook heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen, dit alles te danken aan de begripvolle, rustige en hele lieve begeleiding. Iedereen zou ik deze praktijk kunnen aanbevelen, want ik ben heel dankbaar voor dit succesvol resultaat.

Jolanda – Kerkrade

‘TROTS’ – Astrid geeft je het gevoel dat je lekker thuis op de bank een gezellig gesprek voert. Ze geeft dan zoveel bruikbare handvatten, waardoor de ‘praktijk’ met de kids een heel stuk soepeler verloopt! En natuurlijk zijn de ouders ook ‘anders’ voor de kids. Onze kinderen zijn dol op je! Astrid is lief, betrouwbaar, kundig en heel leuk!

Pascal – Kerkrade

Ik vond het super leuk en vind Astrid super lief.

Devon, 10 jaar

Ik vond het leuk en gezellig. Groetjes!

Breno, 7 jaar

©2015 TROTS Kindercoachpraktijk

Ontwerp en ontwikkeling door Novi Online