Tarieven - Trots Kindercoachpraktijk Kerkrade
Bel ons: +31 (0)45 5411232 E-mail ons: info@trotskindercoachpraktijk.nl

Home » Tarieven

 

Trots (11 of 15)_smal

 

Tarieven

Coaching:
Oriënterend gesprek (telefonisch) kosteloos tot 20 minuten
Intakegesprek (1 uur) € 60,-
Coaching per sessie (1 uur) € 60,-
Voortgangsgesprek (30 minuten) € 32,50
Evaluatiegesprek (1 uur) € 60,-
Gesprek op locatie € 68,- per uur incl. reiskosten

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW en het gebruik van materialen. U ontvangt na elke sessie een factuur, tenzij anders overeengekomen.

Indien een afspraak niet door kan gaan, dient u deze 24 uur van te voren af te zeggen in verband met de gereserveerde tijd. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Vergoedingen

Bij een aantal zorgverzekeraars wordt Kindercoaching vergoed uit het aanvullend pakket en valt dit onder ‘alternatieve geneeswijze’. Dit hangt af van hoe u verzekerd bent. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. TROTS Kindercoachpraktijk is een onderdeel van KEAC Parkstad BV. De AGB-code van het KEAC is 90008077. Dit is de code waaronder zorgverleners voor de verzekering vindbaar zijn. Mijn persoonlijke AGB-code is 90101649 op naam van Kamsteeg-Peters, AJMH.

TROTS is tevens aangesloten bij de NFG* (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) onder nummer 8338 en bij de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling) onder nummer 118102.

Het is mogelijk om Kindercoaching in te zetten als uw kind een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangt. Hiermee kunt u zelf zorg, hulp en begeleiding inkopen. U kunt de kosten ook als bijzondere ziektekosten bij uw belastingaangifte opvoeren.

Wanneer u over vergoedingen nog vragen heeft, neem dan gerust contact op.

* Ondanks registratie binnen het Coachingsregister van de NFG komt bovenstaande (begeleiding, coaching, trainingen etc.) niet voor vergoeding in aanmerking.

©2015 TROTS Kindercoachpraktijk

Ontwerp en ontwikkeling door Novi Online