Begeleiding Ouder(s) | Trots Kindercoachpraktijk |
Bel ons: +31 (0)45 5411232 E-mail ons: info@trotskindercoachpraktijk.nl

Home » Begeleiding Ouder(s)

doctor girl playing and measuring temperature toy isolated on white

Algemeen

TROTS Kindercoachpraktijk biedt ook begeleiding en ondersteuning aan ú als ouder.
Als ervaringsdeskundige op het gebied van autisme en absence-epilepsie, kan ik u handvatten bieden ‘hoe om te gaan met een bepaalde situatie’. Maar ook over andere problemen rondom uw kind, kunt u in alle rust met mij van gedachte wisselen.

Vaak kan een ouder zich ‘eenzaam’ voelen in een moeilijke situatie, ook al wordt er nog zoveel en goed bedoelde steun vanuit de omgeving geboden. U kunt met mij een afspraak maken om eens alles op een rijtje te zetten en te kijken op welke manier er hulp geboden kan worden. Dit gesprek kan éénmalig zijn, of meerdere gesprekken die bijv. parallel lopen aan het traject van uw kind. U kunt hier vrijblijvend informatie over aanvragen.

PRE- EN POSTOPERATIEVE ZORG VOOR OUDER EN KIND

Soms kom je in een situatie terecht, waarbij verder onderzoek bij uw kind noodzakelijk is.
Als ouder en als kind wil je deze stap goed voorbereid nemen. Voordat het zover is, heeft u al de nodige gesprekken met artsen en hulpverleners gehad. Als er een ziekenhuisopname in de planning staat, heeft u vast en zeker de betreffende poli in het ziekenhuis al bezocht.
Een eerste gesprek bij de specialist vindt plaats, u krijgt de nodige informatie, vervolgafspraken worden gemaakt en dan…
Thuis gekomen wordt al het besprokene nog eens op een rijtje gezet, mogelijkheden worden overdacht, voor- en nadelen worden besproken. Vaak komen dan de nodige vragen bovendrijven.

Door mijn jarenlange ervaring als operatieassistent, de nodige ziekenhuisbezoeken van mijn eigen gezin en natuurlijk mijn rol als moeder, kan ik me deze situatie heel goed voorstellen.

Een luisterend oor in combinatie met professionele uitleg en begeleiding, kan voor zowel u als uw kind een grote geruststelling zijn.

De pre- en post operatieve zorg voor ouder en kind wordt afgestemd op uw behoefte. U kunt zelf bepalen waar u begeleiding bij wenst en wanneer deze plaatsvindt. Heeft u behoefte aan begeleiding voordat uw kind in het ziekenhuis opgenomen wordt (preoperatief) of geeft u de voorkeur aan begeleiding na onderzoek en/of ingreep (postoperatief). U kunt samen met uw kind bepalen wanneer u dit traject wilt starten en dat extra steuntje in de rug nodig heeft.

Voor meer informatie kunt u mij vrijblijvend bellen of het contactformulier invullen. We bekijken dan samen hoe we deze begeleiding op de wensen van u én uw kind kunnen afstemmen.

©2015 TROTS Kindercoachpraktijk

Ontwerp en ontwikkeling door Novi Online