Nieuwe naam praktijk... | Trots Kindercoachpraktijk |
Bel ons: +31 (0)45 5411232 E-mail ons: info@trotskindercoachpraktijk.nl

Home » Nieuwe naam praktijk…

Nieuwe naam praktijk…

TROTS Kindercoachpraktijk gaat verder onder een ander naam, nl. Kinder- en Jeugdtherapie Parkstad.
In de afgelopen twee jaar heb ik hard gewerkt om het diploma Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut te behalen. Deze opleiding heb ik met veel plezier gevolgd met als doel om kinderen, hun ouders en nu ook jongeren en jongvolwassenen te kunnen helpen. Het aanbod aan hulpverlening is nog meer afgestemd op het hele gezin, waarbij Kindercoaching natuurlijk mijn oogappeltje blijft.
Kortom: Voor u verandert er niets, behalve meer mogelijkheden op hetzelfde adres.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te nemen op mijn nieuwe website:
https:/www.kinderenjeugdtherapieparkstad.nl

©2015 TROTS Kindercoachpraktijk

Ontwerp en ontwikkeling door Novi Online