Adiona Inspiratie Vakdag... | Trots Kindercoachpraktijk |
Bel ons: +31 (0)45 5411232 E-mail ons: info@trotskindercoachpraktijk.nl

Home » Adiona Inspiratie Vakdag…

Adiona Inspiratie Vakdag…

Zaterdag 26 maart jl. heb ik deelgenomen aan de Adiona Inspiratie Vakdag. Naast het bijwonen van twee uiterst leerzame en interessante lezingen, o.a. van Tischa Neve kinderpsycholoog, werd er aandacht besteed aan het onderwerp Meldpunt Kindermishandeling.
Voor mij was dit de eerste keer dat ik deze Vakdag mocht bijwonen, dus meteen maar goed in beeld nl. met een eigen stand, waarin ik TROTS Kindercoachpraktijk vertegenwoordigde en aandacht schonk aan mijn boek ‘Sprong naar de zon’.
Het was een hele gezellige, inspirerende dag, waarbij ik met veel collega’s kennis heb mogen maken.

©2015 TROTS Kindercoachpraktijk

Ontwerp en ontwikkeling door Novi Online